2013. február 21., csütörtök

Linképítés

Mi az, hogy link építés és miért kell a linket építeni. Most ezt fogom neked elmesélni.

Elindítottam legújabb linképítés szolgáltatásomat amelynek keretein belül pénzért éjszakákat virrasztok és linket építek. Egyértelműsíthetem, hogy ez nekem miért jó... pénzért és azért mert szeretem csinálni. De adódik a kérdés, hogy neked miért jó? Van blogod? Van honlapod? Ha nincs akkor ez a bejegyzés nem neked szól. Ha van akkor dőlj hátra mert olyat hallasz amilyentől tátva marad a szád is.

Három féle linképítés létezik. Az egyik a cseréljünk linket linképítés, a másik a linket építek magamnak linképítés, a harmadik a linképítőt bízok meg linképítés. Tapasztalataim azt mutatják, hogy ezek közül a leghatékonyabb a harmadik verzió amelyben én, hivatásos linképítőként fogok linket építeni a honlapodra. A legfontosabb tényező a megbízási szerződés alapokon kötött linképítési megbízás. A másik tényező amikor is felkutatjuk a honlapodhoz tartozó legrelevánsabb és legértékesebb linképítő felületeket.

Több féle linképítési felület létezik. Ezek közül a leg hatékonyabb a portál amelyen egy releváns cikket közlünk amely kapcsolódik a honlapod témaköréhez és ama cikkben hivatkozást helyezek el amely az oldaladra mutat. Ezt a technikát PR, azaz píár cikk írásának is nevezzük. A píár cikk több tekintetben is hasznot hoz a honlapodnak. A cikk saját látogatóit tekintve is közvetlenül látogatókat generál a honlapodra, közvetetten pedi a keresőoptimalizálás szerves részeként linkerőt, honlaperőt visz át a honlapodra, ezzel is erősítve helyedet a keresők találati listán a releváns szavaidra, kereséseidre.

Több linképítés cikket is olvashatsz a seo és linképítő blogon is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése